Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Rizoto

Hodnocení uživatelů:
30 minut 60 minut 4 - 6 porce Snadné Jemně pálivé S masem

Ingredience

  • 1 sáček uvařená rýže
  • 1 balení sterilovaná kukuřice
  • 1 balení sterilovaný hrášek
  • dle chuti zbylé maso od oběda (vepřové, kuřecí nebo vepřová konzerva)
  • 1 balení sterilované lečo
  • dle chuti mletý pepř, grilovací koření, česnek, sůl

Příprava

Na oleji zpěníme cibulku, přidáme sterilované lečo (pokud je slanější, solíme pokrm až ke konci, abychom nepřesolili). Přidáme zbylé maso od oběda i výpekem co nám zůstal, přidáme uvařenou rýži, hrášek, kukuřici,(kdo má rád může přidat žampiony), ml.pepř, grilovací koření, česnek, řádně promícháme. Podáváme se salátem.
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře