Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Rizoto s hráškem a sýrem

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
10 minut 35 minut 4 porce Snadné Bezmasé

Ingredience

Příprava

  1. Připravte vývar z vody a kostky Knorr Bujón Zeleninový. Do vařícího bujónu vhoďte hrášek, vařte dokud nezměkne.
  2. Hrášek vyndejte, půlku rozmixujte, bujón ponechte.
  3. Cibuli nakrájejte nadrobno. Ve velkém hrnci rozehřejte olivový olej, přidejte cibuli a nechte ji zesklovatět. Přidejte rýži, zamíchejte, chvíli smažte.
  4. Do hrnce začněte přidávat horký bujón. Přidávejte ho po naběračkách a míchejte, dokud se nevstřebá. Až rýže změkne, přestaňte přidávat bujón.
  5. Přidejte nastrouhaný parmezán, pepř, hrachovou kaši a hrášek vcelku, zamíchejte.
  6. Sundejte hrnec z ohně a minutu nechejte obsah pod pokličkou.
  7. Rizoto nandejte na teplé talíře a posypte plátky parmezánu.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře