Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Rizoto z konzervy

Hodnocení uživatelů:
15 minut 20 minut 4 porce Snadné

Ingredience

  • 1 kus hovězí konzerva
  • 1 balení mražená zelenina
  • 1 kostka slepičí bujón
  • 250 gramů sýr cihla
  • 1 špetka sůl
  • 1 špetka pepř
  • 3 sáčků rýže

Příprava

  1. Na oleji zpěníme cibulku a opečeme jí do zlatova, přidáme konzervu a spolu smažíme.
  2. Přisypeme zeleninu - kukuřice a hrášek, přidáme bujón a dusíme do změknutí. Podle potřeby můžeme podlévat troškou vody. Mezitím si uvaříme rýži.
  3. Když je zelenina měkká, dochutíme solí a pepřem.
  4. Smícháme maso s rýží a posypeme strouhaným sýrem.
Tip: Podáváme s kyselou okurkou.
Tip: Konzervu vybíráme kvalitnější s velkým podílem masa.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře