Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Rizoto z mletého masa

Hodnocení uživatelů:
10 minut 30 minut 4-5 porce Snadné Jemně pálivé S masem

Ingredience

  • balení olej
  • 1 kus cibule
  • 0,5 kilogram mletého masa
  • sůl
  • pepř
  • 3 lžičky mletá sladká paprika
  • 1 mražená zeleninová směs
  • 2 sáček sáčky rýže
  • strouhaný tvrdý sýr
  • 0,5 litru vývaru

Příprava

Na rozpálené oleji osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme osolené a opepřené maso, necháme zatáhnout. Zasypeme sladkou paprikou, přilijeme vývar a povaříme. Zvlášť si uvaříme rýži do měkka. Pak smícháme s masovou směsí a můžeme podávat. Na talíři posypeme strouhaným sýrem.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře