Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Roastbeef (rostbíf)

Receptynakazdyden.cz
Nejjednoduší recept na roastbeef. Nebojte se ho připravit doma!
Hodnocení uživatelů:
10 minut 170 minut Snadné S masem

Ingredience

  • 2 kg hovězího roštence
  • 2 lžíce Hellmann’s hořčice gurmánská
  • 2 stroužky česneku
  • 3 lžíce olivového oleje
  • 1 lžíce oregana
  • čerstvě mletý pepř
  • Hellmann’s grilovací omáčka Steak, Chilli, Garlic nebo Pepper

Příprava

  1. Hovězí roštěnou omyjeme a osušíme, připravíme si marinádu smícháním utřených stroužků česneku, oregana, oleje, čerstvě mletého pepře a hořčice. Marinádou potřeme maso a dáme nejlépe přes noc marinovat do ledničky.
  2. Rozehřejeme si troubu na 80°C a udržujeme konstantní teplotu. Mezitím si opečeme marinované maso prudce ze všech stran na pánvi, vpíchneme do něj teploměr a pečeme v troubě při 80°C až bude na teploměru teplota 57°C (u 2kg roštěnce to bude 3-4 hodiny). Hotový roast beef nakrájíme na tenké plátky a podáváme s Hellmann’s grilovacími omáčkami.
Tip: Zkuste si připravit i domácí chléb!
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře