Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Roláda ve španělské omáčce

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
3-4 porce Středně obtížné S masem

Ingredience

Příprava

  1. Maso naklepeme a okořeníme solí, pepřem nebo Knorr Aromatem. Potřeme maso hořčicí a položíme na něj plátky slaniny. Potom maso zabalíme a na konci propíchneme párátkem nebo zpevníme kuchyňským motouzem.
  2. Oloupeme zeleninu, omyjeme jablko a vše nahrubo nakrájíme. Rozpálíme olej a prudce osmahneme rolády po obou stranách. Poté je vyjmeme a odložíme stranou. Na zbylém oleji orestujeme zeleninu a kousky jablka (3 - 4 minuty), zalijeme vínem a přidáme džem, houby a 200 ml vody. Rolády vratíme zpět a dochutíme Knorr hovězím bujónem. Pomalu vaříme 40 - 45 minut.
  3. Po 45 minutách rolády vyjmeme a omáčku propasírujeme přes jemné síto. Procezenou omáčku vratíme zpět na plotnu, přidáme 2 polévkové lžíce Knorr Hotové tmavé jíšky a povaříme další 1 - 2 minuty.
  4. Dochutíme případně ještě solí, pepřem nebo Knorr Aromat a rolády zahřejeme v horké omáčce. Podáváme s kroketami nebo s knedlíky.
Tip: Podáváme s kroketami nebo s knedlíky
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře