Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Roštěná s rýží

Hodnocení uživatelů:
20 minut 90 minut 4 porce Snadné S masem

Ingredience

  • 500 - 700 gramů hovězí roštěná
  • 1 kus cibule
  • 1 kostka masox
  • 1-2 lžíce hladká mouka
  • 1 lžíce sádlo

Příprava

Hovězí maso očistíme a nakrájíme na plátky. Cibulku pokrájíme na drobno, orestujeme na cibulce a přidáme maso. Maso opepříme a opečeme z obou stran. Podlijeme vodou a dusíme maso do měkka. Podle potřeby přiléváme vodu. Když je maso hotové, přidáme masox. Mouku rozmícháme s vodou a přilijeme do omáčky. Necháme povařit 15 - 20 minut. Podle potřeby dosolíme.
Tip: Maso se někdy připravuje déle, proto je lepší začít dělat omáčku hned ráno a když je maso měkké, omáčku odstavit.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře