Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Ryba na másle, bylinkový dresing, celozrnný chléb

Hodnocení uživatelů:
10 minut 5 minut 3-4 porce Snadné Jemně pálivé Ryby

Ingredience

Ryba na másle

  • 4 kusy pangasius
  • 1 balení smetany
  • 1 lžíce másla

Bylinkový dresing

  • 1 kalíšek bílého jogurtu
  • 1 čtvrtka majonézy
  • tymián
  • majoránka
  • bazalka

Příprava

Rybu naložíme na cca 2-3 hodiny do smetany. Poté rozpustíme máslo na pánvi. Já používám wok. Rybu na másle lehce osmahneme , během smažení lehce zastříknem smetanou ve které jsme nakládaly . Do křupava orestujem a vyndáme. Dresing namícháme z bílého jogurtu a lehce majolky. přidáme sušené bylinky ( čerstvé jsem ještě nezkoušela ) . Dresing si namícháme dle chuti . Chléb je kupovaný. Přeji dobrou chuť
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře