Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Ryba na podhalaňský způsob

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
15 minut 20 minut 4 porce Středně obtížné Ryby

Ingredience

  • 600 gramů filety z ryby
  • 1 lžíce mouka
  • 2 kusy brambory
  • 1 kus celer
  • 2 kusy mrkev
  • 2 kusy cibule
  • 50 gramů sušené švestky
  • 1 lžíce máslo
  • 2 lžíce smetana
  • 1 sklenička rajčatová šťáva
  • 1 kus citrón
  • 1 lžíce olej na smažení
  • 1 kus nať petržele
  • 1 kus stroužek česneku
  • 15 gramů Knorr Aromat

Příprava

  1. Filety nakrájejte na kousky, pokapejte citrónem, poprašte Knorr Aromatem a moukou, následně smažte na oleji. Mezitím namočte švestky.
  2. Mrkev nakrájejte na kolečka, cibuli a celer na kostky, brambory na plátky. Namočené švestky pak nakrájejte na proužky.
  3. Následně vše osmažte na oleji, na závěr přidejte máslo a dříve připravené švestky.
  4. Rajčatovou šťávu smíchejte se smetanou, následně dochuťte česnekem a kořením Knorr Aromat.
  5. Rybu položte na osmaženou zeleninu a zalijte připravenou rajčatovou omáčkou.
  6. Dejte zapékat rybu do trouby a před servírováním posypejte petrželkou.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře