Registrace
Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Rybí boršč

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
15 minut 35 minut 6 porcí Středně obtížné Ryby

Ingredience

Příprava

  1. Připravte silný vývar z rybích zbytků (hlava, ocas, páteř). Jeho chuť zvýrazněte přidáním 2 kostek Knorr Bujón Zeleninový.
  2. Umyjte a uvařte červenou řepu, následně ji oloupejte a nastrouhejte na struhadle s velkými oky. Přidejte k vývaru.
  3. Za stálého míchání přidejte Knorr Červený boršč a rajčatový protlak. Dochuťte a přiveď k varu.
  4. Mouku smíchejte se smetanou. Následně ji přidejte k vývaru a vařte ještě 10 minut. Rybí boršč servírujte posypaný koprem, vejci uvařenými natvrdo nebo s vařenými bramborami.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Knorr

Zeptejte se šéfkuchaře