Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Rybí filé na cibuli

Hodnocení uživatelů:
15 minut 25 minut 4 porce Snadné Ryby

Ingredience

  • 600 gramů filé z bílé ryby
  • 3 lžíce mouka hladká
  • 2 kusy cibule
  • 3 špetky sůl
  • 2 špetky pepř mletý černý
  • 60 mililitrů voda
  • 1 lžíce koření na ryby
  • 3 lžíce máslo

Příprava

  1. Rybí filé omyjeme, osušíme a nakrájíme na větší kousky, oloupanou cibuli nakrájíme na kroužky.
  2. Filé osolíme, opepříme, posypeme kořením na ryby a obalíme v mouce.
  3. Na rozehřátém oleji filé opečeme z obou stran do zlatova
  4. K filetům přidáme nakrájenou cibuli a restujeme 2 minuty.
  5. Podlijeme vodou a dusíme 10 minut.
Tip: K rybímu filé můžeme přidat scezená sterilovaná rajčata, pokrm tak získá zcela jinou chuť.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře