Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Rybí karbanátky

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
10 minut 20 minut 2 porce Snadné Ryby

Ingredience

  • 0.50 kilogramů filé z pangasia
  • 2 jarní cibulky (zelená část)
  • 2 lžíce zelené curry pasty
  • 1 kus chilli paprika
  • 0.50 skleničky sójové omáčky
  • 1 lžíce šťávy z limetky
  • 2 lžíce čerstvého koriandru
  • 4 lžíce arašídového oleje
  • sůl, pepř

Příprava

  1. Rybu, jarní cibulku, chilli, šťávu z limetky, koriandr, špetnu soli, pepře a pastu curry vhoďte do nádoby mixéru. Rozmixujte, ale ne příliš nadrobno.
  2. Ze vzniklé hmoty tvarujte dlaní malé kuličky a z nich malé karbanátky.
  3. Na rozehřátém arašídovém oleji smažte několik minut karbanátky z každé strany, dokud ryba nepřestane být syrová. Servírujte se sójovou omáčkou.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře