Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Rybí prsty s kukuřičnými lupínky a zeleninovým „crudité”

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
20 min 10 min 2-3 porce Snadné Ryby

Ingredience

Příprava

  1. Rybu umyjte a odstraňte kosti. Následně ji nakrájejte na nudličky o délce 4 cm a posypte kořením Knorr Aromat.
  2. Kukuřičné lupínky smíchejte s obsahem většího sáčku Knorr Inspirace Kuřecí nugetky s mexickým dipem.
  3. V misce rozšlehejte vejce. Namáčejte do něj kousky ryby, následně je obalujte ve směsi lupínků.
  4. Rybu smažte na rozehřátém oleji, dokud nezíská zlatou barvu. Po usmažení přendejte kousky ryby na papírový ručník, aby se zbavily přebytečného tuku.
  5. Mrkev a červenou papriku nakrájejte na hranolky. Připravte omáčku z malého sáčku Knorr Inspirace 2v1 Kuřecí nugetky s mexickým dipem. Smíchejte ji s kečupem a majonézou.
  6. Zeleninu servírujte s rybou a omáčkou.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře