Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Rybí závin s lososem

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
40 minut 55 minut 6 porcí Středně obtížné Ryby

Ingredience

  • 1 kus zelenina do vývaru - pórek, mrkev, petržel
  • 100 gramů nastrouhaný tvrdý sýr
  • 1 kus vejce
  • 1 kus filet z lososa bez kůže
  • 1 kostka Knorr Bujón Zeleninový
  • 1 balení listové těsto
  • 2 lžíce sušené hřiby
  • 3 lžičky Knorr Aromat
  • 2 lžíce olivový olej

Příprava

  1. Nakrájejte pórek, zbytek očištěné zeleniny nastrouhejte a orestujte na pánvi.
  2. Máčejte hřiby 30 minut v teplé vodě, nakrájejte je a přidejte k zelenině.
  3. Knorr Bujón Zeleninový rozpusťte ve vroucí vodě v hrníčku. Vzniklým bujónem zalijte zeleninu a houby a nechte dusit. Přidejte koření Knorr Aromat. Nechte vychladnout, poté smíchejte se sýrem a podle chuti osolte a opepřete.
  4. Rybu nakrojte na pruhy a posypte kořením Knorr Aromat.
  5. Rozválejte těsto, rozřízněte je na poloviny. Na těsto rozložte zeleninu a rybu. Konce těsta a horní část závinu potřete vajíčkem, pečte asi 45 minut při teplotě 200 stupňů.
  6. Po upečení odstavte závin na 10 minut, aby si těsto a ryba "odpočinuly", díky tomu půjde závin snadněji krájet. Závin krájejte na porce a servírujte s oblíbenou omáčkou.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře