Registrace
Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Rychlá hrášková polévka

Hodnocení uživatelů:
10 minut 20 minut 4 porce Snadné Bezmasé

Ingredience

  • 200 gramů čerstvého nebo mraženého hrášku
  • stroužek česneku
  • 2 špetky majoránky
  • 500 mililitrů zeleninového vývaru
  • špetka soli
  • špetka mletého pepře
  • 2 lžíce domácí jíšky

Příprava

  1. Hrášek krátce povařte v zeleninovém vývaru.
  2. Přidáme na plátky nakrájený stroužek česneku provaříme a rozmixujeme tyčovým mixérem. Přidáme sůl a pepř, přidáme majoránku. Pak přidáme jíšku domácí a pořádně rozmícháme. Necháme ještě chvilku povařit a je hotovo.
|
|
| Tisk
Na polévku jsem použila bohatý zeleninový bujon Knorr, jíšku taky granulovanou světlou Knorr, zvlášť jsem osmažila krutonky z rohlíku. Rodina byla nadšená, polévka zmizela okamžitě.
Alena Blažková | 25.11.2014 17:10 1
Pro tuto hráškovou polévku též ráda používám zeleninový bujon Knorr, který tuto polévku skvěle ochutí a polévka tak skvěle chutná celé rodině.
Marcela Vildmanová | 5.4.2015 21:56 2

Zeptejte se šéfkuchaře