Registrace
Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Rychlé rizoto

Hodnocení uživatelů:
20 minut 30 minut 4 porce Snadné S masem

Ingredience

  • 360 gramů rýže
  • 1 sklenička kunovjanka
  • 2 balení hovězí maso ve vlastní šťávě
  • 1 špetka sůl
  • 1 špetka pepř
  • 1 - 2 lžičky paprika sladká

Příprava

  1. Maso z konzervy pokrájíme na kostičky a smícháme spolu s scezenou zeleninou.
  2. Dáme si vařit rýži. Na pánvičce si rozehřejeme olej, přidáme maso se zeleninou, sladkou papriku, sůl a pepř a orestujeme. Když je rýže hotová, přidáme ji ke směsi.
  3. Důkladně promícháme a můžeme podávat.
Tip: K rizotu se výborně hodí nakládané okurky nebo okurkový salát.
|
|
| Tisk

Zeptejte se šéfkuchaře