Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Rychlé rizoto s masem a zeleninou

Hodnocení uživatelů:
10 minut 30 minut 4 porce Snadné S masem

Ingredience

Maso

Rýže parboiled

Zelenina

  • 350 gramů mražená zelenina s brokolicí
  • 1/2 lžičky sůl

Tvrdý sýr Eidam nebo Goudu

  • 150 gramů sýr

Příprava

  1. Na pánvi zpěníme na oleji cibulku.
  2. Přidáme maso ze sklenice nebo pokud máte vyzkoušenou nějakou dobrou vepřovou konzervu, může být i ta. My máme zavařené maso domácí. Vařečkou rozšťouchneme na menší kousky.
  3. Zvlášť si uvaříme rýži. Já ráda používám parboiled předvařenou, nelepí se a je rychle hotová.
  4. Zeleninu si také vařím zvlášť, aby se nerozvařila a neztratila moc vitamínů a barvu. Vařím v osolené vodě asi 5-8 minut, aby byla správně na skus.
  5. Když je vše hotové, na pánvi promíchám.
  6. Můžeme servírovat, kdo má rád, posype si strouhaným sýrem.
Tip: Zeleninu můžeme použít i čerstvou, ale tento recept dělám, když potřebuji mít rychle uvařeno, tak volím raději tu mraženou.
Tip: Do základu s cibulkou můžeme použít lžíci rajčatového protlaku.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře