Registrace
Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Salát Champignon-Bacon-Pecorino

Hodnocení uživatelů:
10 minut 10 minut 3 porce Středně obtížné S masem

Ingredience

Příprava

  1. Na suchou rozpálenou pánev naskládáme tenké plátky uzené slaniny a opečeme do křupava. Opečenou slaninu dáme osušit od přebytečného tuku na papírový ubrousek a necháme vychladnout. Po vychladnutí silně křupavou slaninu nakrájíme na menší kousky.
  2. Ve výpeku ze slaniny si orestujeme nakrájené žampiony a po orestování je také necháme oschnout a vychladnout. Na jemném struhadle si nastrouháme sýr Pecorino a smícháme jej s třemi lžícemi poctivé majonézy.
  3. Sýr Eidam nakrájíme na malé kostičky. Do mísy vložíme všechny suroviny a dobře promícháme s ochucenou majonézou, která nám smícháním se sýrem příjemně zhoustla. Salát již nesolíme, neboť slanina a sýr Pecorino jsou dostatečně slané.
Tip: Necháme vychladit a podáváme s čerstvým nejlépe křupavým pečivem-bagetkou.
|
|
| Tisk
Knorr

Zeptejte se šéfkuchaře