Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Salát s grilovanou zeleninou

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
15 minut 15 minut 4 porce Snadné Bezmasé

Ingredience

Příprava

  1. Dressing Knorr rozmíchejte se 6 polévkovými lžicemi vody, přidejte cukr, polévkovou lžíci octa a oleje.
  2. Zeleninu umyjte, očistěte a nakrájejte na plátky, které pak překrojíte na půlky. Pouze žampióny rozkrojte na čtvrtky. Všechnu zeleninu pak promíchejte v jedné míse.
  3. V širokém kastrolu dobře rozehřejte tuk a pak do něho vložte zeleninu spolu s rozmarýnem. Opečte dozlatova. Nakonec vše zakapejte octem Balsamico a nechejte odpařit.
  4. Opečenou zeleninu vložte do mísy, zalejte dříve připraveným drezinkem a nechejte vychladnout. Pak ji vložte do salátové mísy. Podávejte se opečenými česnekovými kostkami z bagety.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře