Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Salát s krevetami

Hodnocení uživatelů:
15 minut 10 minut 4 porce Snadné Jemně pálivé S masem

Ingredience

  • 1 kus ledový salát
  • 1 kus okurka hadovka
  • 1 balení cherry rajčata
  • 2 balení hermelín
  • 1 balení tygří krevety
  • 2 balení zakysaná smetana 15%
  • 2 stroužky česnek
  • 1 špetka pepř
  • 1 špetka sůl

Příprava

Uvaříme si krevety dle návodu na obalu, poté je zbavíme tvrdé schránky, aby nám zbyla jen měkká tělíčka. Jednu krevetu můžeme nechat celou, nevyloupanou, na ozdobu. Mezitím na talíře natrháme ledový salát, obložíme na kostičky nakrájenou okurkou a přepůlenými cherry rajčaty. Na měsíčky nakrájíme hermelíny, na každý talíř přijde půlka sýra. Obě zakysané smetany přendáme do misky, vymačkáme do ní dva stroužky česneku, přidáme dle chuti pepř a sůl. Zamícháme a zakysanku přidáme na připravený salát na talíři. Položíme hotové krevety a můžeme hodovat. Dobrou chuť! :-)
Tip: Místo krevet můžete nakrájet na proužky a osmažit na přírodno kuřecí řízky.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře