Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Salát s křupavým fenyklem

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
10 minut 5 minut 4 porce Snadné S masem

Ingredience

Příprava

  1. Bůček usmažte na suché pánvi, aby byl křupavý. Nechte, aby se tuk z masa sám vysmažil. Usmažené plátky osušte na papírovém ručníku.
  2. Z fenyklu odkrájejte zelené části. Z druhé strany, pomocí malého nože, odstraňte tvrdou prostřední část. Následně fenykl nakrájejte na velmi jemné plátky a marinujte ho ve směsi ze špetky soli, cukru a trochy olivového oleje. Na chvíli odstavte (fenykl bude díky tomu křehčí).
  3. Z bylinek použijte pouze lístky. Přidejte je k fenyklu.
  4. Knorr Salad Dressing Italský smíchejte se třemi lžícemi olivového oleje, troškou vody a s medem. Následně ho přidejte k salátu.
  5. Salát servírujte s křupavým bůčkem a pečivem.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře