Přidej si tento recept mezi své oblíbené!
Salát z červené řepy s ovocem a gorgonzolou
Zdroj: Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů :
15 minut
5 minut
2 porce Středně obtížné Bezmasé
Ingredience
- 200 gramů červená řepa
- 10 gramů lesní med
- 20 mililitrů balzamikový ocet
- 60 gramů pomeranč
- 60 gramů grep
- 50 gramů gorgonzola
- 30 gramů Hellmann's Majonéza
- 10 mililitrů mléko
- 10 gramů směs ořechů
- 2 gramy roketa
- sůl
- čerstvá máta
- 1 gram řeřicha
Příprava
- Červenou řepu nakrájíme na tenké plátky a 4 hodiny ji necháme marinovat v medu svařeném s balzamikovým octem.
- Pomeranč a grep nakrájíme na plátky, gorgonzolu na kostky.
- Ořechy opražíme na sucho na pánvi, majonézu Hellmann´s lehce naředíme mlékem.
- Řepu, ovoce, gorgonzolu a ořechy lehce promícháme, přidáme roketu a řeřichu a zalijeme majonézovým dresinkem. Dochutíme solí a ozdobíme mátou.
Žádný nový komentář.