Registrace
Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Salát z červené řepy s ovocem a gorgonzolou

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
15 minut 5 minut 2 porce Středně obtížné Bezmasé

Ingredience

Příprava

  1. Červenou řepu nakrájíme na tenké plátky a 4 hodiny ji necháme marinovat v medu svařeném s balzamikovým octem.
  2. Pomeranč a grep nakrájíme na plátky, gorgonzolu na kostky.
  3. Ořechy opražíme na sucho na pánvi, majonézu Hellmann´s lehce naředíme mlékem.
  4. Řepu, ovoce, gorgonzolu a ořechy lehce promícháme, přidáme roketu a řeřichu a zalijeme majonézovým dresinkem. Dochutíme solí a ozdobíme mátou.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Knorr

Zeptejte se šéfkuchaře