Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Salát z lusků cukrového hrášku

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
10 minut 5 minut 4 porce Středně obtížné Bezmasé

Ingredience

Příprava

  1. Lusky, papriku a rajčátka nakrájíme na kousky, saláty omyjeme, necháme okapat a natrháme, poté vše promícháme.
  2. Plátky ciabatty nakrájíme na kostičky.V pánvi rozehřejeme 6 lžic oleje s prolisovaným česnekem, přidáme ciabattu a opečeme ji do zlatova. Opečenou ciabattu položíme na papírový ubrousek a zbavíme přebytečného tuku.
  3. Majonézu Hellmann´s, zakysanou smetanu, zbytek oleje, citrónovou šťávu, cukr a pepř šleháme asi 2 minuty elektrickým šlehačem. Před podáváním nalijeme hotový dresink na směs zeleniny a posypeme česnekovými krutony a hoblinkami parmazánu.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře