Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Sariel - zelí s hrachem

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
40 minut 80 minut 8 porcí Snadné Bezmasé

Ingredience

Příprava

  1. 250 gramů loupaného hrachu namočte na celou noc, aby změkl. Hrách povařte společně s bobkovým listem, lžící olivového oleje a másla, až začne být měkký.
  2. Propláchněte 1/2 kg kyselého zelí, aby nebylo tak kyselé. Následně zelí povařte, až začne být měkké, k vaření přidejte koření: bobkový list, nové koření a kostku Knorr Bujón Zeleninový. Přidejte máslo, sůl a pepř dle chuti.
  3. Až bude vše měkké, tak smíchejte všechny složky dohromady, ale nedávejte vařit. Odložte, aby se chutě vzájemně promísily.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře