Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Segedínský guláš z vepřového masa a sojových kostek

Hodnocení uživatelů:
25 minut 65 minut 8 porcí Snadné

Ingredience

  • 50 gramů sojové kostky natural
  • 0,25 litru voda
  • 1 lžíce rostlinný tuk
  • 150 gramů cibule
  • 1 špetka sůl
  • 1 lžička sladká paprika
  • 1 špetka pálivá paprika
  • 300 gramů vepřové maso
  • 300 gramů kysané zelí
  • 0,125 litru smetana
  • 1 lžíce sladká smetana

Příprava

  1. Sójové kostky povaříme asi 30 minut, můžeme s masoxem.
  2. Cibuli zpěníme, přidáme na kostičky nakrájené maso a po všech stranách opečeme.
  3. Pak přidáme oba druhy papriky, podlijeme a maso dusíme asi 30 minut. Pak přidáme povařené sójové kostky a dusíme dále asi 10 minut.
  4. Přidáme zelí a společně dusíme asi 15 minut. Pak vše zalijeme smetanou s rozmíchanou moukou a dobře povaříme.
Tip: Můžeme ještě dochutit mletým pepřem a masoxem pro výraznější chuť.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře