Přidej si tento recept mezi své oblíbené!
Sekaná netradiční chuti
Hodnocení uživatelů :
20 minut
60 minut
4 porce Středně obtížné S masem
Ingredience
- 1 kilogram Masová směs (hovězí, vepřové, klobása, kuřecí játra)
- 2 kusy cibule
- 4 stroužky česnek
- 1 lžička Mleté divoké koření
- 2 kusy vejce
- 10 kuliček Drcené kuličky jalovce
- 1 lžička tymián
- 8 kusů žampióny
- 30 gramů máslo
- 100 gramů plátky slaniny
- 2 kusy bobkový list
- 1 lžička rozmarýn
Příprava
- Všechny druhy masa umeleme, přidáme cibuli, prolisovaný česnek, divoké koření, tymián, rozšlehaná vejce, rozdrcený jalovec a vychladlé žampiony podušené na másle.
- Vše promícháme, podle potřeby přidáme strouhanku a ze směsi utvoříme šišku.
- Dáme ji do pekáče, obalíme plátky slaniny, proložíme bobkovým listem a snítkami rozmarýnu.
- Podlijeme a upečeme ve vyhřáté troubě.
Tip: Můžeme podávat teplou i studenou.
Žádný nový komentář.