Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Sekaná netradiční chuti

Hodnocení uživatelů:
20 minut 60 minut 4 porce Středně obtížné S masem

Ingredience

  • 1 kilogram Masová směs (hovězí, vepřové, klobása, kuřecí játra)
  • 2 kusy cibule
  • 4 stroužky česnek
  • 1 lžička Mleté divoké koření
  • 2 kusy vejce
  • 10 kuliček Drcené kuličky jalovce
  • 1 lžička tymián
  • 8 kusů žampióny
  • 30 gramů máslo
  • 100 gramů plátky slaniny
  • 2 kusy bobkový list
  • 1 lžička rozmarýn

Příprava

  1. Všechny druhy masa umeleme, přidáme cibuli, prolisovaný česnek, divoké koření, tymián, rozšlehaná vejce, rozdrcený jalovec a vychladlé žampiony podušené na másle.
  2. Vše promícháme, podle potřeby přidáme strouhanku a ze směsi utvoříme šišku.
  3. Dáme ji do pekáče, obalíme plátky slaniny, proložíme bobkovým listem a snítkami rozmarýnu.
  4. Podlijeme a upečeme ve vyhřáté troubě.
Tip: Můžeme podávat teplou i studenou.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře