Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Sekané bifteky

Hodnocení uživatelů:
20 minut 240 minut 4 porce Středně obtížné Velmi pálivé S masem

Ingredience

  • 800 gramů hovězí roštěnec
  • 2 lžíce whisky
  • 1 lžíce worcestrová omáčka
  • 1 lžíce drcený pepř
  • 1 špetka chili
  • 1 špetka Sušený rozmarýn
  • 1 lžička sůl
  • 2 dl olej

Příprava

  1. Maso dvakrát umeleme.
  2. Do namletého masa přidáme whisky, worcestrovou omáčku, pepř, chilli, rozmarýn a sůl a vše pořádně rozmícháme.
  3. Rukama potřenýma olejem ze směsi utvoříme čtyři bifteky.
  4. Rozložíme na prkénko, zakryjeme potravinářskou folií a necháme v chladu několik hodin rozležet.
  5. Pak je na pánvi tence potřené olejem upečeme z obou stran.
Tip: Podáváme s nakládanými houbamy, zeleninou a různě upravenými brambory
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře