Přidej si tento recept mezi své oblíbené!
Sekané bifteky
Hodnocení uživatelů :
20 minut
240 minut
4 porce Středně obtížné Velmi pálivé S masem
Ingredience
- 800 gramů hovězí roštěnec
- 2 lžíce whisky
- 1 lžíce worcestrová omáčka
- 1 lžíce drcený pepř
- 1 špetka chili
- 1 špetka Sušený rozmarýn
- 1 lžička sůl
- 2 dl olej
Příprava
- Maso dvakrát umeleme.
- Do namletého masa přidáme whisky, worcestrovou omáčku, pepř, chilli, rozmarýn a sůl a vše pořádně rozmícháme.
- Rukama potřenýma olejem ze směsi utvoříme čtyři bifteky.
- Rozložíme na prkénko, zakryjeme potravinářskou folií a necháme v chladu několik hodin rozležet.
- Pak je na pánvi tence potřené olejem upečeme z obou stran.
Tip: Podáváme s nakládanými houbamy, zeleninou a různě upravenými brambory
Žádný nový komentář.