Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Škvarková pomazánka z domácí zabijačky

Hodnocení uživatelů:
10 minut 5 minut 4 porce Snadné

Ingredience

  • 500 gramů Škvarky
  • 4 kusy vejce vařená natvrdo
  • 1 kus cibule
  • 4 lžíce hořčice
  • sůl, pepř - dle chuti

Příprava

škvarky nameleme na masovém mlýnku, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, sůl, pepř a hořčici. Nakonec zlehka vmícháme nakrájená vejce. Mažeme na chleba, zdobíme kyselou okurkou (můžeme dát rovnou do pomazánky).kdo by chtěl pikantnější pomazánku, může přidat kremžskou horčici - vyzkoušeli jsme a byla taky dobrá. V letním období je možnost posypat čerstvou pažitkou.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře