Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Slané koláčky s Pancettou

Hodnocení uživatelů:
15 minut 25 minut 8 porcí Středně obtížné

Ingredience

Příprava

  1. Pláty listového těsta rozložíme a za pomoci vykrajovátka nebo velké sklenice vykrájíme 24 plných koleček. Z 16 plných koleček listového těsta vykrojíme malou sklenicí (štamprlem) vnitřní část, tak aby nám vznikli kroužky.
  2. Na plech dáme pečící papír a nejprve položíme 8 plných koleček těsta. Potřeme rozmíchaným syrovým vejcem, položíme na každé kolečko kroužek z těsta a opětovně natřeme vejcem a položíme poslední kroužek těsta. Do vzniklého jakoby listového talířku dáme malou lžičku kvalitního hustého kečupu a podušenou zeleninovou směs (malou lžičku).
  3. Na zeleninovou směs položíme jeden, ale nejlépe dva plátky tence nakrájené Panacetty. Okraj těsta potřeme rozmíchaným vajíčkem, posypeme přiměřeně celým kmínem a hrubozrnnou solí. Vložíme do rozehřáté trouby a pečeme do zlatova.
Tip: Zeleninovou náplň lze nahradit sýrem.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře