Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Sloní žrádlo

Hodnocení uživatelů:
30 minut 2 minut 8-10 porcí Snadné Jemně pálivé

Ingredience

Směs studená

  • 500 gramů Jemný salám
  • 1 kus cibule
  • 5 velkých kusů kyselá nebo sterilovaná okurka
  • 250 gramů majolka Helmann`s

Směs teplá

  • 3 lžíce kečup
  • 2 lžíce hořčice
  • 3 lžíce olej slunečnicový
  • 1 lžička cukr

Příprava

  1. Studenou směs nastrouháme na velkém struhadle a dáme do větší mísy, zatím bez majolky
  2. Teplou směs přesně naměřenou přivedeme k bodu varu, aby se smíchaly věechny ingredience
  3. Teplou směs dáme do studené směsi, promícháme a přidáme majolku. Řádně promícháme a dáme vychladit. Směs můžeme dle chuti přikyselit lákem z okurek, nebo přisladit cukrem, neuškodí ani špetka pepře.
Tip: Pomazánku můžete ochutit i chilli, zvláště pak pánům tato pomazánka chutná. Je to velmi starý recept ještě snad po mé pra babičce:)
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře