Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Smažená Aljašská treska

Hodnocení uživatelů:
15 minut 10 minut 3 porce Snadné Ryby

Ingredience

  • 3 kusy Mražená aljašská treska
  • 100 gramů hladká mouka
  • 2 kusy vejce
  • 200 gramů strouhanka
  • 3 dl olej
  • 1 špetka sůl

Příprava

  1. Z mrazáku vyndáme 3 kusy zmražené aljašské tresky.
  2. Nachystáme si trojobal: hladká mouka, vejce a strouhanka.
  3. Osolíme a postupně obalíme.
  4. Rozpálíme si olej.
  5. Až je olej rozpálený smažíme z obou stran.
Tip: Ke smažené rybě je nejlepší bramborová kaše, ale také brambory.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře