Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Smaženice z lišek

Hodnocení uživatelů:
20 minut 15 minut 4 porce Snadné

Ingredience

  • 500 gramů houby (lišek)
  • 50 gramů máslo
  • 3-4 vejce
  • 1/2 lžička sůl
  • 1/2 lžičky kmín
  • dle chuti pepř

Příprava

  1. Lišky očistíme a nakrájíme na menší kousky. Vložíme je na pánev, podlijeme 2 - 3 lžícemi vody, aby se nepřilepily na dno.
  2. Těsně před dokončením, když jsou houby měkké, přidáme 50 g másla a 3 - 4 vajíčka. Chuť hub by měla zůstat dominantní, proto množství vajec přizpůsobíme množství hub. Osolíme, přidáme špetku mletého pepře a podáváme nejlépe s čerstvým chlebem.
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře