Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Smažený kapr

Hodnocení uživatelů:
30 minut 45 minut 8 porcí Snadné Ryby

Ingredience

  • 1 balení kapr
  • dle potřeb hladká mouka
  • 1 kus vejce
  • dle potřeb strouhanka
  • dle chuti sůl
  • dle chuti pepř
  • dle potřeb olej

Příprava

  1. Kapra naporcujeme, omyjeme a osušíme.
  2. Mezitím si připravíme trojobal. Kapra osolíme a opepříme.
  3. Řízky prvně obalíme v mouce pak v osoleném a opepřeném vajíčku.
  4. A nakonec ve strouhance. Celý postup můžeme opakovat ještě jednou, aby byl kapr více křupavější.
  5. Kapra smažíme dozlatova na rozpáleném oleji a pak jej lehce utřeme do ubrousku.
Tip: Podáváme s bramborovým salátem.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře