Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Spaghetti aglio e olio jinak

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
20 minut 10 minut 4 porce Snadné Jemně pálivé Bezmasé

Ingredience

  • 1 kostka Knorr Bujón Slepičí
  • 200 gramů těstoviny spaghetti
  • 1 kus pálivá chilli paprička
  • 1 svazek petrželová nať
  • 40 gramů parmezán
  • 3 lžíce olivový olej
  • 1 stroužek česnek

Příprava

  1. Těstoviny uvařte ve vařící, osolené vodě podle pokynů na obalu. Po uvaření sceďte a pokapejte olivovým olejem.
  2. Na pánvi rozehřejte polovinu olivového oleje, přidejte nadrobno posekanou chilli papričku a česnek.
  3. Zbylý olivový olej rozetřete s kostkou Knorr Bujón Slepičí.
  4. Až se česnek upeče dozlatova, přidejte k němu těstoviny.
  5. Těstoviny už neohřívejte. Přidejte rozpuštěnou kostku Knorr Bujón Slepičí a posekanou petrželovou nať. Důkladně zamíchejte a hned servírujte posypané nastrouhaným parmezánem.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře