Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Španělská polévka

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
20 minut 20 minut 4 porce Snadné Bezmasé

Ingredience

  • 4 kusy velké brambory
  • 2 kusy velké cibule
  • 6 kusů stroužek česneku
  • 250 mililitrů rajčatový protlak
  • 400 gramů rajčata
  • 1.50 litrů voda
  • 2 kostky Knorr Bujón Slepičí
  • 1 lžíce mletá pálivá paprika
  • 1 lžíce tymián
  • 2 lžíce olivový olej

Příprava

  1. Brambory oloupejte a nakrájejte na čtvrtky. Cibuli nakrájejte na tenké proužky. Česnek oloupejte a posekejte.
  2. Na pánvi rozehřejte olivový olej, vhoďte brambory, cibuli a česnek. Dochuťte tymiánem a paprikou, smažte 7-10 minut dokud cibule nezesklovatí.
  3. Rajčata mezitím spařte, oloupejte a nakrájejte na drobné kostičky.
  4. Obsah pánve přeložte do hrnce a přidejte 2 kostky Knorr Bujón Slepičí.
  5. Přidejte rajčatový protlak a vařte dokud brambory nebudou měkké. Polévku je dobré servírovat s pečivem.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře