Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Španělská polévka Escudella

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
20 minut 270 minut 4 porce Středně obtížné S masem

Příprava

  1. Fazole a cizrnu namočte ve studené vodě na jeden den. Každé zvlášť uvařte doměkka.
  2. Fazole a cizrnu nechte okapat, maso zalijte vodou, která zůstala po vaření. Pak množství vody doplňte do obsahu 3 litrů.
  3. Přidejte Knorr Bohatý bujón Kuřecí a Knorr Bohatý bujón Hovězí a česnek. Vše nechte vařit na dosti velkém plameni po dobu až 4 hodin (uvařené kuřecí maso vytáhněte dříve) . Bujón, který takto vznikne, by měl být velmi intenzivní a neprůhledný.
  4. Maso vytáhněte z bujónu a nakrájejte je na menší kousky.
  5. Do zbylého vývaru (cca 2 litrů) přidejte brambory, zelí, koření, uzeninu, vařené fazole a cizrnu. Nechte vařit ještě 20-30 minut do chvíle, až budou všechny vařené složky úplně měkké.
  6. Dle chuti přidejte kmín a také troškou soli a pepře. Před servírováním polévku promíchejte s různými kousky masa.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře