Registrace
Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Španělská polévka s chorizem a červenými fazolemi

Receptynakazdyden.cz
Připravte si skvělý recept na španělskou polévku plnou zeleniny a úžasné klobásky chorizo!
Hodnocení uživatelů:
15 minut 45 minut 8 porcí Středně obtížné Jemně pálivé S masem

Ingredience

Příprava

  1. Žebírka smažte v hrnci na lehce rozehřátém oleji.
  2. Klobásu chorizo osmažte ve stejném hrnci spolu s žebírky. Následně nakrájejte mrkev na poloviční plátky, cibuli a papriku na kostičky a přidejte je k masu.
  3. Vše smažte několik minut. Přidejte koření (pálivou papriku, česnek, kmín a mletý koriandr) a rajčata z plechovky.
  4. Vše zalijte 1l hovězího vývaru připraveného ze 2 kalíšků. Brambory nakrájejte na kostičky a spolu s červenými fazolemi a 2 kalíšky Knorr Bohatý bujón Hovězí přidejte k polévce a vařte ji cca 40 minut.
  5. Nakonec nakrájejte cuketu na poloviční plátky, přidejte ji k polévce a vařte už jen 5 minut. V případě potřeby dochuťte hotovou polévku špetkou soli.
Tip: Vyzkoušejte i další skvělé recepty na polévky!
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Knorr

Zeptejte se šéfkuchaře