Přidej si tento recept mezi své oblíbené!
Španělská studená polévka
Zdroj: Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů :
4 porce Snadné Bezmasé
Ingredience
- 1 kilogram rajčata bez slupky
- 3 kusy zelená paprika
- 500 mililitrů rajčatová šťáva
- 3 kusy stroužek česneku
- 2 kusy jarní cibulka
- 2 kusy řapíkatý celer
- 1 kus okurka
- 1 kalíšek Knorr Bohatý bujon kuřecí
- 3 lžíce panenský olivový olej
- 3 lžíce balsamikový ocet
- 1 lžíce worcestrová omáčka
Příprava
- Rajčata nakrájejte na menší kousky. Stejně postupujte u papriky, česneku, jarní cibulky a okurky. Okurku předem oloupejte a odstraňte jadérka.
- V hrnci uvařte kalíšek Knorr Bohatý bujón Kuřecí s 300 ml vody. Vzniklý bujón nechte vychladnout.
- Rozmixujte bujón s rajčatovou šťávou a veškerou zeleninou. Studenou polévku dochuťte olivovým olejem, octem a worcestrovou omáčkou. Opět zamíchejte.
- Polévku vložte do ledničky na nejméně 2 hodiny. Servírujte s ledem a očištěnými lodyhami řapíkatého celeru.
Žádný nový komentář.