Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Španělská studená polévka

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
4 porce Snadné Bezmasé

Ingredience

Příprava

  1. Rajčata nakrájejte na menší kousky. Stejně postupujte u papriky, česneku, jarní cibulky a okurky. Okurku předem oloupejte a odstraňte jadérka.
  2. V hrnci uvařte kalíšek Knorr Bohatý bujón Kuřecí s 300 ml vody. Vzniklý bujón nechte vychladnout.
  3. Rozmixujte bujón s rajčatovou šťávou a veškerou zeleninou. Studenou polévku dochuťte olivovým olejem, octem a worcestrovou omáčkou. Opět zamíchejte.
  4. Polévku vložte do ledničky na nejméně 2 hodiny. Servírujte s ledem a očištěnými lodyhami řapíkatého celeru.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře