Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Špenátové rizoto s houbami

Hodnocení uživatelů:
5 minut 25 minut 2 porce Snadné Bezmasé

Ingredience

  • 1 kus cibule
  • 200 gramů šunky
  • 200 gramů žampionů - konzerva
  • 1 smetana 12%
  • 1 špenát mražený
  • 2 sáčky rýže
  • dle chuti česnek
  • 1 masox
  • olej na pánev

Příprava

  1. Uvaříme rýži. Mezitím si nakrájíme cibuli a šunku. Na pánvi rozpálíme olej, přidáme cibuli a šunku a osmahneme, přidáme žampiony a necháme chvíli pod pokličkou. Přidáme špenát a dusíme pod pokličkou. Jakmile je špenát rozmražený, přidáme česnek a masox. Opět chvíli necháme dusit. Nakonec přidáme smetanu a pod pokličkou necháme podusit.
  2. Rýži si dáme do hrnce, přidáme směs z pánve a promícháme. Můžeme posypat sýrem.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře