Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Správková polévka

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
2 porce

Ingredience

  • 1 balení hovězí bujón Knorr
  • 1 kus vejce
  • 6 stroužků česneku strou
  • trochu oleje

Příprava

Bujón dáme vařit a česnek utřeme se solí. Na pánvi rozehřejeme olej, osmahneme utřený česnek a přidáme vejce. Zamícháme a necháme ztuhnout. Pak lžičkou vykrajujeme nočky a házíme do vařícího se bujónu. Krátce povaříme a podáváme s nakrájenou petrželkou.
Tip: V létě můžete do polévky přidat libeček, aby měla lepší aroma. A pokud máte raději polévky sytější, můžete do ní zavařit nudle.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře