Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Srnčí hřbet

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
20 minut 45 minut 12 porcí Středně obtížné

Ingredience

Příprava

  1. Majonézu Hellmann´s Light smícháme se žloutky, cukrem krupice, vanilkovým cukrem a citrónovou kůrou a vyšleháme. Opatrně přidáme džus a citrónovou šťávu. Vmícháme mleté ořechy a prosetou mouku s kypřícím práškem.
  2. Nakonec přimícháme tuhý sníh z bílků a hotové těsto dáme do vymazaných a moukou vysypaných forem ve tvaru hřbetů. Formy vložíme do dobře vyhřáté trouby a pečeme při 180 °C zhruba 45 minut.
  3. Po upečení vyklopíme a necháme vystydnout. V rendlíku rozpustíme Heru a přidáme prosetý cukr moučka. Stáhneme z ohně, přimícháme vodu, rum a prosáté kakao a důkladně vymícháme. Počkáme, až poleva vychladne. Jakmile začne tuhnout, naneseme ji na připravený hřbet.
  4. Nakonec ozdobíme nasekanými mandlemi.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře