Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Šťavnaté rybí filé

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
40 min 4 porce Snadné Ryby

Ingredience

  • 4 kusy rybí file čerstvé, nejlépe nemražené
  • 100 mililitrů bílé víno
  • 5 lžic Flora Gold
  • hladká mouka na obalení
  • řeřicha
  • sůl, pepř

Příprava

  1. Rybu osušíme v papírovém ubrousku, osolíme, opepříme a lehce obalíme z obou stran v mouce.
  2. Na pánvi rozehřejeme Floru a krátce a zprudka rybu opečeme z obou stran, aby uvnitř zůstala šťavnatá. Zalijeme vínem a částečně necháme odpařit tekutinu.
  3. Nakonec posypeme řeřichou.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře