Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Steak z tuňáka s jemným bramborovým salátem

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
20 minut 40 minut 4 porce Středně obtížné Ryby

Ingredience

Příprava

  1. Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout a nakrájíme (i se slupkou) na silná kolečka. Na pánvi rozehřejeme polovinu oleje a brambory na něm restujeme tak dlouho, dokud nezískají zlatohnědou barvu.
  2. Poté je vsypeme do mísy, přidáme nasekanou šalotku, cibulovou nať a Majonézu Hellmann´s Yofresh a promícháme.
  3. Steaky z tuňáka osolíme, opepříme a zprudka orestujeme na rozehřátém zbytku oleje, z každé strany 1 minutu. Přendáme je z pánve na teplý talíř a necháme 2 minuty odpočinout.
  4. Bramborový salát naservírujeme na talíře, steaky několikrát zešikma nakrojíme a naaranžujeme na salát. Na každou porci dáme lžičku Dijonnaise Hellmann´s a ozdobíme listovým salátem.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře