Registrace
Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Štědrovečerní hrách se zelím

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
15 minut 15 minut 2 porce Snadné Bezmasé

Ingredience

  • 1 kilogram kyselé zelí
  • 2 lžíce máslo
  • 4 kusy nové koření
  • 1 kus bobkový list
  • 1 kilogram hrách
  • 1 lžíce majoránka
  • 1 stroužek česnek
  • 1 špetka pepř, sůl
  • 1 kus Knorr Bujón Zeleninový

Příprava

  1. Hrách a zelí vařte odděleně. Zelí krátce osmažte v hrnci pod pokličkou s přidáním másla, nového koření a bobkového listu.
  2. Hrách, který byl dříve namočený, vařte do měkka s přidáním másla, majoránky, pepře a eventuálně soli dle chuti, přidejte také česnek a kostku Knorr Bujón Zeleninový.
  3. Hrách a zelí je možné konzumovat odděleně nebo společně promíchat.
|
|
| Tisk

Zeptejte se šéfkuchaře