Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Štědrovečerní polévka ze zeleného hrášku

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
30 minut 15 minut 4 porce Snadné Bezmasé

Ingredience

Příprava

  1. Hrášek namočte na celou noc. Sceďte, zalijte 2 litry studené vody a vařte do okamžiku, až bude měkký, stále doplňujte vodu. Přidejte kostku Knorr Bujón Zeleninový.
  2. Nakrájejte mrkev a petržel, cibuli opečte. Přidejte ji ke konci vaření. Vše dochuťte kořením Knorr Aromat.
  3. Z másla (nebo z oleje) a mouky připravte jíšku a přidejte ji do vařící se polévky, společně s natí petržele. Až všechny složky změknou ukonči vaření.
  4. Švestky namočte, uvařte, následně sceďte a přidejte do hotové polévky.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře