Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Štědrovečerní rybí polévka

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
20 minut 40 minut 6 porcí Středně obtížné Ryby

Ingredience

  • 2 litry voda
  • 2 kusy mrkev
  • 1 kus petržel
  • 1 kus celer
  • 1 kus cibule
  • 1 kus pórek
  • 3 kusy bobkový list
  • 5 kusů nové koření
  • 3 kusy kapří hlavy
  • 3 kusy ocasy z kapra
  • 2 lžíce mouka
  • 1 sklenička smetana 30% (nebo Rama Cremefine na vaření)
  • 1 lžíce cukr
  • 1 lžíce ocet
  • 1 kus Knorr Bujón Zeleninový

Příprava

  1. Nakrájejte veškerou zeleninu. Následně rozpusťte ve vodě kostku Knorr Bujón Zeleninový.
  2. V připraveném bujónu uvařte hlavy a ocasy, dohromady s nakrájenou zeleninou a s kořením.
  3. Po uvaření vytáhněte ryby z vývaru.
  4. Smíchejte mouku se smetanou a přidejte do vývaru. Před servírováním vše dochuťte dle chuti pepřem a solí, jestliže usoudíte, že je to nutné.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře