Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

SVÍČKOVÁ

Hodnocení uživatelů:
25 minut 25 minut 1-2 porce Středně obtížné Jemně pálivé S masem

Ingredience

  • 1 kus cibule
  • 1/4 kusu másla
  • 3 lžíce cukru
  • 1 lžíce hořčice
  • 4 kusů bobkového listu
  • 1 smetana
  • 500 gramů hovězího masa
  • 1 šlehačka ve spreji
  • 1 balení brusinky
  • 1 mrkev,petržel,celer

Příprava

nastrouháme si kořenovou zeleninu-mrkev,petržel a celeru více suroviny-maso,koření,ocet,sůl,smetanu,hořčici,cibuli,3 lžíce cukru,olej,máslo,masox v hrnci si rozpustíme máslo s olejem,přidáme nastrouhanou koř.zeleninu a tak 10 min.mícháme a mícháme až se nám voda vypaří pak přidáme cibuli a opět mícháme až se cibulka osmaží dále přidáme 3 lžíce cukru a necháme zkaramelizovat-tento základ trvá asi 30min.než jsem vložila maso,TAKŽE VYDRŽTE STOJÍ TO ZATO po 30 min.přidejte 1 lžíci hořčice a od oka ocet asi 2 lžíce,zamíchat a vložit maso,koření,masox,sůl maso ze všech stran orestujeme a zalejeme vodou a vaříme do měkka měkké maso a koření vyndejte a maso nakrájejte na plátky,ručním mixerem zeleninu v hrnci rozmixujte a podle chuti dosolte nebo přidejte ocet,cukr.Ted´ už jen zahustíme-do smetany dáme mouku a rošleháme a vlejeme pomalu do omáčky
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře