Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Tagliatelle s bolanskou omáčkou

Hodnocení uživatelů:
16-30 7 minut Snadné Bezmasé

Ingredience

Těstoviny a omáčka

  • 1 balení Tagliatelle
  • 1 sáček Bolanska omacka
  • 1 sáček strouhaný sýr

zelenina

  • 1 půlka Půlka cibule

Příprava

  1. Připravíme si velký hrnec do kterého nalijeme do půlky vodu,poté přivedeme k varu a budeme čekat dokud voda nebude vroucí.
  2. Až voda bude vroucí tak do ní dáme tagliatelle.Občasné míchání.
  3. Nakrájíme cibulku na tenké plátečky a dáme na pánvičku s olejem,poté přivedeme k varu a za občasného míchání čekáme dokud se cibulka pěkně osmaží.
  4. Do připravené cibulky vlejemejeme připravenou bolanskou omáčku a zamícháme,poté dáme do většího hrnce.
  5. Pokud jsou tagliatelle připravené bez vody tak do nich vlijeme připravenou bolanskou omáčku a je HOTOVO!!! můžeme podávat.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře