Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Tarta z těsta filo s cuketou a sýrem chedar

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
30 minut 30 minut 4 porce Středně obtížné Bezmasé

Ingredience

Příprava

  1. Máslo dejte do hrnce a vařte. Jakmile se pěna oddělí od tekutiny, seberte ji opatrně pomocí lžíce.
  2. Česnek nakrájejte na drobné kousky. Cuketu nakrájejte na tenké plátky a dejte marinovat do připraveného česneku a bylinek. Dochuťte špetkou soli a odstavte na 15 minut.
  3. Formu na pečení vyložte papírem na pečení. Položte na něj jeden plát těsta filo tak, aby jej šlo zavinout na krajích formy.
  4. Pomocí štětečku potřete těsto čirým máslem a následně položte další vrstvu. Opět potřete máslem. Tuto činnost opakujte na všech plátech těsta.
  5. Z cukety vymačkejte přebytek šťávy a položte ji v plátcích na hotové těsto.
  6. Sýr chedar nastrouhejte na struhadle. Knorr Inspirace Špagety Carbonara smíchejte se smetanou a s připraveným sýrem a takto připravenou směsí zalijte cukety.
  7. Vše posypejte nastrouhaným žlutým sýrem. Pečte v troubě v teplotě 160 stupňů po dobu cca 15-20 minut. Hotové těsto tarta servírujte lehce vychlazené nebo za studena.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře