Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Tatarka z cukety

Hodnocení uživatelů:
30 minut 60 minut 20 porcí Snadné

Ingredience

  • 2 kilogramy Oloupaná cuketa
  • 2 kusy cibule
  • 2 stroužky česnek
  • 3 kusy feferonka
  • 2 dl olej
  • 13 dekagramů cukr krystal

Příprava

  1. Cukety oloupeme nakrájíme na kostičky i s jadřincem a uvaříme ve vodě s cibulí, česnekem, feferonkami (mohou být i sušené).
  2. Scedíme, rozmixujeme do hladka, přidáme pepř, olej, ocet, sůl, hořčici, cukr a křen nastrouhaný na jemném struhadle.
  3. Na závěr rozmixujeme, za horka plníme do sklenic a 20 minut sterilujeme.
Tip: Pepř a křen podle chuti.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře